FluitPlus

 20+, 30+, 40+, 50+, 60+, 70+…

Ooit heb je dwarsfluitles gehad. Weet je nog? Zelfs op Facebook kom je vrienden van vroeger weer tegen met wie je jaren geleden op de muziekschool les kreeg. Tegenwoordig doe je er niet zoveel meer aan. Terwijl het instrument thuis nog altijd bewaard wordt.

Met het project Fluit+ geeft PerTutti de uitgelezen mogelijkheid om alleen of samen met anderen – weer eens dwarsfluit te gaan spelen.  Misschien ben je in de loop van de afgelopen jaren van muzieksmaak veranderd, dat maakt niets uit. Fluit+ is musiceren in diverse muziekstijlen. Je haalt je kennis en je vaardigheden weer op. En dat langgekoesterde instrument blaas je letterlijk nieuw leven in.
Zelf kun je ook met suggesties komen. Dan maken we een speciaal Fluit+ -programma. Of je wekelijks wilt komen of af en toe een les wilt nemen: alles is mogelijk binnen het FluitPlus programma. Maar muziek maak je liefst samen. En dat gaan we ook doen. Als er meer kandidaten zijn gaan we Met FluitPlus aan de slag met samenspel. En dan natuurlijk optreden. Want je wilt anderen laten meegenieten van jouw spel. Van Bach tot de Beatles, van solo tot orkest. Probeer het maar eens!

Standplaatsen: Meppel en Zwolle

Docente: Hanneke van Veen
Meer informatie? Bel Hanneke: 06-23286147 of mail naar: hanneke@pertuttimuziek.nl

Geef een reactie