Over PerTutti

PerTutti betekent: voor iedereen.

PerTutti wordt geleid door fluitiste Hanneke van Veen uit Zwolle. Hanneke studeerde dwarsfluit aan het conservatorium te Groningen. Na haar studie volgde ze nog lessen bij Edy Convent. Ze speelde in vele ensembles en orkesten waaronder het Nederlands Fluitorkest. Met hen maakte ze binnenlandse en buitenlandse reizen o.a. naar Spanje, Roemenië en Duitsland. Ze werkte ook mee aan cd-opnamen. In 2013 startte zij ook als zelfstandige haar dwarsfluitpraktijk. 

 

Dwarsfluitlessen

Muziek maken betekent goed luisteren. Naar elkaar. Naar jezelf. Dan wil je ook muziekles krijgen die soepel bij je past. PerTutti betekent voor iedereen. Dus of je nou nog moet beginnen met dwarsfluit of je hebt al enige kennis en ervaring. Dat maakt PerTutti niets uit. Leeftijd is niet van belang. PerTutti geeft zowel individueel les of met anderen in een groep. De dwarsfluitlessen van PerTutti worden gegeven in de provincies Drenthe en Overijssel o.a. in de volgende plaatsen:

  • Meppel
  • Steenwijk
  • Staphorst
  • Nijeveen
  • Zwolle

Alle muziekstijlen komen aan bod. Met onze programma’s is er samenspel mogelijk op elk niveau. Elke leerling wil plezier hebben met muziek maken. Dan gaan we spelenderwijs de beheersing van de dwarsfluit oefenen en natuurlijk ook het notenschrift. En al snel spelen de leerlingen hun eerste stukjes

Je kunt ook bij PerTutti terecht voor Harfa- en graadsexamens.

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Neem dan nu contact op!